top of page

PRIVACY & COOKIES

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het Internet Protocol (IP) adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden. We kunnen softwarehulpmiddelen gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder de reactietijden van de pagina's, de duur van het bezoek aan bepaalde pagina's, informatie over de interactie tussen de pagina's en de methoden die worden gebruikt om van de pagina te navigeren. 

 

Wij verzamelen deze niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

 

 

1) Verstrekken en exploiteren van de diensten ;

2) Om onze gebruikers voortdurend technische bijstand en ondersteuning te bieden;

3) Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakelijke partners kunnen gebruiken om onze respectievelijke diensten aan te bieden en te verbeteren;

4) Om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

 

 

BOK wordt gehost op het Wix.com platform. Wix.com biedt ons het online platform dat ons in staat stelt om ons project aan u te presenteren. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via Wix.com's gegevensopslag, databases en algemene toepassingen. Ze slaan uw gegevens op op beveiligde servers achter een firewall.

Als u niet langer wenst dat wij uw gegevens verwerken, neem dan hier contact met ons op.

 

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus neem het regelmatig door. Wijzigingen en verduidelijkingen worden van kracht zodra ze op de website worden gepubliceerd. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte brengen van het bijgewerkte beleid, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we die gebruiken en onder welke omstandigheden we die eventueel gebruiken en/of openbaar maken.

 

 

 

Het BOK vzw/asbl team

bottom of page